diumenge, 14 de febrer del 2010

Conferència: "Infraestructures a l'Índia"

Benvolgudes i benvolguts,
aquest divendres dia 19 de febrer el departament d'economia ha organitzat una conferència amb el títol de: Infraestructures a l'Índia.
La senyora Pepa Martínez Borso i Fernando Portillo Valls ens aproximaran a una de les economies més apassionants del món actual, mitjançant de l'experiència de la construcció d'una desaladora a Chennai, l'antigua Madràs; i de la reconstrucció de llars per a la població afectada pel tsunami de 2004.
Realment serà apassionant.
Volem agraïr per endavant que s'hagin desplaçat des de Madrid i des de Barcelona respectivament i acceptar la proposta del departament.
Activitats prèvies
Per què la pel·lícula Slumdog Millionaire és una peli d'economia? Esperam els vostres comentaris -si els ponents també hi volen participar...-

Conferència

Fernando Portillo: El que més impressiona de l'Índia és l'olor i el seus colors. Després de 3 anys fent feina allà, ja he après a viure dins d'un caos ordenat de castes, llengües, de manca de mesures de control i protecció laborals...
Sense tenir pràcticament res, existeix una felicitat dins la població índia que no s'ajusta al meu concepte d'economia desenvolupada.

Pepa Martínez-Borso: L'ajuda a la recuperació de la castàstrofe del tsunami al sud-est de l'Índia no té per objectiu, tant la reconstrucció de la zona des dels nostres esquemes, com la de fer possible que sigui la pròpia població local la responsable de recuperar la zona afectada.
(presentació de la ponent)